digitalemedia

 

Maak uw magazine digitaal

 

Klaar voor tablets en smartphones

Mobiele telefoons en tablets zijn de nieuwe media om informatie op te zoeken of mee te nemen. Veel huishoudens leggen de tablet zelfs eerder bij de tijdschriften dan op het bureau. Daarom worden er ook steeds meer bladen en kranten als ‘app’ uitgegeven. Heel logisch, wetende dat 58% van de gebruikers een smartphone (zoals iPhone of Samsung Galaxy) heeft en 22% van de huishoudens een tablet (zoals iPad of Samsung Note) heeft. En deze percentages zijn sterk stijgend.

 

Waarom digitaal publiceren?

Allereerst zit u dan met uw nieuwsbrief of clubblad in het mediagebruik dat het sterkst in opkomst is. Daarnaast zijn er ook een aantal technische voordelen:

  • Interactieve inhoud, dus directe respons van lezers
  • Altijd full color uitgave
  • Rijke informatie met video en geluid
  • Managementinformatie door statistieken van downloads


Bied lezers unieke ervaringen

Er zijn veel nieuwe mogelijkheden als drukwerk ook digitaal verschijnt. Bijvoorbeeld het gebruik van videobeelden of een slideshow. Dat geeft uw lezers een rijke ervaring die ze graag met anderen delen. Een digitale publicatie is dan een mix van online media met de inhoud van uw blad. Zo kunt u bij een artikel een animatie invoegen of een YouTube filmpje. Maar ook kunt u de lezer 360 graden rond een product laten kijken. En door te ‘swipen’ kan je door de pagina’s bladeren. Net zoals ‘normaal’. Maar dan makkelijker.

 

Van opmaak tot app

Uw digitale publicatie kunnen wij volledig ontwerpen. Maar wij kunnen ook een bestaande hard copy publicatie geschikt maken voor tablet of iPhone. Dat kunnen wij omdat wij al vele jaren ervaring hebben in het opmaken en produceren van periodieken. Als alles gereed is, kunt u uw magazine aanbieden in bijvoorbeeld de ‘app-store’ van Apple of ‘google play’ van Android. Wij publiceren uw blad naar beide app-winkels zodat elke gebruiker met een smartphone of tablet toegang heeft tot uw app.

 

Meer weten? Neem direct contact op voor uitgebreide informatie.