websites1

 

Uw etalage naar de wereld

 

Professioneel design en eigen onderhoud

Blijft uw organisatie zich wel ontwikkelen, maar uw website is al lang verouderd? Dat is in een mum van tijd opgelost, met de webdesigners van Gerja print & media. U krijgt een op maat gemaakt ontwerp, passend bij uw huisstijl. Daarbij krijgt u toegang tot een beveiligde onderhoudsfunctie zodat u uw gegevens op ieder moment kunt aanpassen. Nieuwe producten, promoties of evenementen? Zet het direct zelf op uw website. U kunt rekenen op onze support.

 

Standaard compleet

Als u kiest voor een Standaardsite® begint u met de Basis Module. De Basis Module omvat een grafisch op maat gemaakte website plus toegang tot de (beveiligde) onderhoudsfunctie. Verder behoren hosting, uitgebreide statistieken, 30 pagina's, een reactieformulier en nog veel meer allemaal tot de Basis Module.

 

Uitbreidingen

De Basis Module kunt u uitbreiden met diverse modules die gestandaardiseerd zijn, waardoor de kosten van de modules laag gehouden kunnen worden. Zo zijn er diverse modules die voor alle branches toepasbaar zijn, maar ook een aantal branche specifieke modules.