websites2

 

Webdesign zorgt voor conversie

 

Vorm en functie van uw website 

Bij uw website draait het naast functionaliteit vooral ook om de juiste sfeer. Wij zoeken daarom altijd naar een optimale combinatie van vorm en functie. Een onduidelijke website maakt dat bezoekers niet doorklikken, geen contactgegevens achterlaten of aanvragen doen. En conversie, dat is waar het toch om draait. Aan de hand van een persoonlijk gesprek zullen we uw wensen omzetten naar een pakkende website die aansluit bij uw huisstijl en die uw bedrijf optimaal presenteert.


Mogelijkheden

Wanneer u kiest voor een Standaardsite® begint u met de Basis Module. Met de Basis Module verkrijgt u een internetsite die grafisch op maat wordt gemaakt. Daarbij krijgt u ook toegang tot het (beveiligde) onderhoudsscherm waarmee u op zeer eenvoudige wijze de inhoud van uw website zelf kunt onderhouden. Natuurlijk vallen hosting, uitgebreide statistieken, 30 pagina's, een reactieformulier en nog veel meer ook onder de Basis Module.


Uitbreidingen

De Basis Module kunt u uitbreiden met diverse modules die gestandaardiseerd zijn, waardoor de kosten van de modules laag gehouden kunnen worden. Zo zijn er diverse modules die voor alle branches toepasbaar zijn, maar ook een aantal branche specifieke modules.