geboortekaartjes

 

Thuis in familiedrukwerk

 

Geboortekaartjes en trouwkaarten

Kom langs om onze uitgebreide keuze in geboortekaartjes te bekijken. Bij de balie liggen voorbeeldboeken van verschillende leveranciers voor u klaar. Daarnaast hebben wij ook een eigen lijn met originele geboortekaartjes.

U kunt ook een geheel eigen kaart laten maken met bijvoorbeeld een foto van uw pas geboren kindje of een prachtige tekening. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit geldt ook voor trouwkaarten en jubileumkaarten. Voor unieke gelegenheden maken wij graag unieke kaarten.

 

Rouwdrukwerk

Naast rouwkaarten behoren rouwcirculaires en rouwdankkaarten ook tot het familiedrukwerk. U kunt kiezen voor standaardkaarten, maar wij kunnen natuurlijk een kaart met een persoonlijk tintje maken met een spreuk of een eigen foto. In moeilijke tijden gaan wij zorgvuldig en snel voor u te werk. Bij onze balie hebben wij een map met voorbeeldkaarten ter inzage liggen.

 

Eigen collectie geboortekaartjes

Naast geboortekaartjes uit de collecties van Belarto, Buromac en Family Cards beschikt Gerja sinds 2012 ook over een eigen collectie! De collectie bestaat uit meer dan 100 verschillende ontwerpen verdeeld over de categorieën: bloemenzee, beestenboel, foto, hartjes, nostalgisch, stoer, tweeling en typografie. Wilt u weten welke ontwerpen we voor u hebben? Kom langs om ons boek te bekijken.

 

 

 

 

Gerja collectie

Gerja eigen collectie


 

 

Familycards

FamilyCards BabyWorld Classic

FamilyCards LittleOne

FamilyCards Bambino

FamilyCards SmallWorldBelarto

Belarto HelloWorld

Belarto WelcomeWonder

Belarto BabyDreams

Belarto BabyColours

 

 

 

Buromac

Buromac Belle_Beau

Buromac Pirouette

 

Buromac BabyfollyA la Carte

knoelie

Klijntje

http://www.alacartekaartjes.nl/index.php?p=kaartjes&col=3